Servicios

SERVEIS PROAUTO SEAT

icon1

Taller mecànica

El nostre equip de professionals formats i certificats per la marca SEAT están a su servicio para mantener y reparar su vehículo en las mejores condiciones.

Aprofiti la nostra àmplia experiència avalada per MÉS DE 80 ANYS en el sector, la qual ens permet conèixer tots els detalls de les necessitats dels nostres clients i dels seus vehicles.

Taller de xapa, pintura i carrosseria

En el supòsit que el seu vehicle pateixi qualsevol dany de carrosseria, dirigeixi’s directament als nostres tallers Autopodium. Els nostres tècnics, especialistes en els mètodes de reparació més avançats, sabran millor que ningú tornar a deixar el seu vehicle en les condicions d’origen, utilitzant exclusivament productes de reparació, protecció i pintura admesos per SEAT.

Conservarà durant molts anys la seva brillantor original.

icon2

Cita Prèvia Taller Seat

Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema en línia i aconsegueixi l’atenció més eficaç per a la seva SEAT.
Girona972 20 31 50
Figueres972 50 27 00
Olot972 26 62 21
Mont-Ras972 30 78 10
Sant Feliu972 32 00 58
icon3

Microbús Gratuït

Anem més enllà per apropar l’accés al nostre concessionari i posem a la seva disposició un servei de recollida al centre de Girona.

Un microbús gratuït que realitza el recorregut des d’Autopodium Girona fins al centre de la ciutat.

El seu horari és de 8:30 fins les 18:30.

Cita Prèvia

És la solució ideal per concertar cita amb el taller segons les necessitats del client. Aquest servei permet evitar les esperes innecessàries i alhora poder dedicar al client el temps que calgui per a una òptima diagnosi del seu vehicle.

Autopodium li ofereix l’oportunitat de concertar cita prèvia avui mateix. Només ha d’omplir el nostre formulari i, un assessor de servei es posarà en contacte amb vostè al més aviat possible. formulari de sol·licitud online

icon4
icon5

Finançament

No importa el model que triï, a SEAT CREDIT li donarem totes les facilitats perquè comenci a gaudir com més aviat, posant a la seva disposició la classe de finançament que millor s’adapti a les seves necessitats.

Som especialistes en el finançament de vehicles SEAT. Por ello podemos ofrecerle:

  • Productes a mida del client SEAT.
  • Més que finançament, una gran varietat de fórmules per gaudir del seu SEAT des del primer moment:
    • Rapidesa: per solucionar la seva compra en el propi concessionari.
    • Facilitat: mínim nombre de tràmits.
    • Exclusivitat: productes que no trobarà en el seu banc.

Per començar a gaudir de tots els avantatges i comoditats que li oferim a l’hora d’adquirir el seu SEAT, no dubti en dirigir-se al nostre equip de comercials

Coneix les nostres instal·lacions

Proauto

Autopodium SEAT Mont-Ras

Autopodium SEAT Sant Feliu