SEAT León SC FR Limited Edition, insuperable relació equipament/preu

La versió de carrosseria coupé del SEAT León, el SC, disposa d'una versió limitada de 500 unitats amb un altíssim empaquetatge tecnològic de sèrie, a un preu sense rival al mercat: des de 17.900 euros amb descomptes aplicats.

El SEAT León SC FR Limited Edition ofereix una relació equipament/preu insuperable per convertir-se en la millor opció de compra en el segment. La seva oferta de motors se simplifica amb un bloc gasolina –1.4 TSI de 125 CV– i un dièsel –2.0 TDI CR de 150 CV–. A més, es pot triar entre quatre colors metal·litzats: Vermell Desire, Blanc Nevada, Blau Mistery i Negre Midnight.

L'equipament del León Limited Edition és tancat, sumant innovadors elements a l'actual versió ‘FR Plus’ –que completa l'acabat FR–. El valor de tots els elements afegits té un cost un 55 % inferior al preu d'aquests elements per separat.

17.900 euros amb campanyes comercials aplicades

El client pot optar al SEAT León SC FR Limited Edition, de lliurament immediat, des de 17.900 euros –en la versió de gasolina–, amb tot l'equipament esmentat anteriorment. Aquesta promoció s'obté amb tots els descomptes de les campanyes actuals de juny aplicats, sobre un preu base de 25.590 euros i amb el paquet CONFIANÇA SEAT inclòs en el preu (5 anys de garantia, 5 anys de manteniment i 5 anys d’assistència a carretera) en finançar la compra amb VW Financial Services.

Volver al listado